Aktualov dan žena 2016: Največji spektakel za dan žena doslej!

Radio Aktual je ponovno poskrbel za nepozabni spektakel, ki je presegel vse prejšnje – Aktualov dan žena, ki je bil letos zaradi velikega zanimanja iz Hale Tivoli prestavljen v Dvorano Stožice, je bil tudi tu razprodan, razpoloženje v nabito polni dvorani pa vse štiri ure na samem vrhuncu. Obiskovalke so še posebej nestrpno pričakovale nastop Jasmina Stavrosa, ki je z najdaljšim nastopom ta večer utrdil sloves kralja zabav in s ponovno vrnitvijo na oder poskrbel, da se je plesalo vse do zadnjega. Tudi sicer so ta dan na svoj račun prišle še posebej predstavnice nežnejšega spola – med drugimi so nastopili Crvena Jabuka, verjetno najbolj romantična skupina z območja nekdanje skupne države, med gosti presenečenja pa je bil tudi ljubljenec žensk Davor Borno.

Predstavnice nežnejšega spola so prav tako z velikim navdušenjem spremljale nastop ene najbolj priljubljenih slovenskih skupin Pop Design z Miranom Rudanom na čelu in nastop skupine Gazde, ene najbolj priljubljenih tamburaških skupin, nastopila je tudi ena najbolj priljubljenih izvajalk po izboru Aktualovih poslušalcev Minea. Tekom večera so se zvrstila tudi mnoga presenečenja – kot gostje presenečenja so nastopile članice priljubljene novosadske skupine The Frajle, tamburaška skupina Barabe, dalmatinski glasbenik Oliver Jakovčev – Berekin ter skupna Tower Pancers, ki so dogajanje uspešno začinili s sirtakijem.

Za sijajno razpoloženje v dvorani sta ta večer poskrbela dva izmed najbolj priljubljenih voditeljev ta hip, sicer prepoznavna obraza odmevnega jutranjega programa Radia AktualKlemen Bunderla in Evgen Ban. Za uvod v zabavni večer pa sta že pred prireditvijo poskrbela priljubljena voditeljica Anita Gošte in legendarni Dean on the Mike z Aktualovo Galamo, ki je tudi tokrat potekala v živo izpred prizorišča, v spremstvu fotografiranja in druženja obiskovalcev z nastopajočimi ter sodelavci Radia Aktual.

Simon Prelesnik, odgovorni urednik Radia Aktual, navdušenja nad dogodkom kar ni mogel skriti: »Aktualovci si z vsakim novim spektaklom zadamo izziv, ki se sprva zdi nedosegljiv, če ne že kar smešen – da bo naslednji še boljši, še večji in še bolj nepozaben. Ampak očitno nam je tudi tokrat uspelo! Ker imamo najboljše poslušalce!«

Radio Aktual, ki se uvršča v sam vrh poslušanosti radijskih postaj v Sloveniji, njegovi veliki spektakli pa vsakič znova razprodajo največje dvorane v Sloveniji, je pred časom močno okrepil voditeljsko ekipo, saj je začel oddajati program 24 ur na dan v živo.

Galerijo fotografij z dogodka si lahko ogledate na strani Radia Aktual na Facebooku, več o dogajanju si lahko preberete tukaj!

Posted in: