Načrtovanje eventov

Za vašo prireditev poskrbimo od nog do glave

Da bo vaša prireditev popolna in vam ne bo treba misliti na vsako malenkost, nam dovolite, da mislimo namesto vas. Za vašo prireditev poskrbimo od začetka do konca. Začnemo z izbrano lokacijo in scenografijo, nadaljujemo z ozvočenjem in osvetljavo, izdelamo seznam povabljencev, napišemo scenarij, pomagamo pri izboru izvajalcev in svetujemo na področju ostalih storitev. Zaupajte nam in vaš najbolj stresni dan se bo spremenil v popolno poezijo, kjer boste lahko v miru uživali v vlogi gostitelja.
Prepustite se izkušeni ekipi, ki se je podpisala pod številne medijsko odmevne dogodke v Sloveniji. Pustite nam, da na vaši prireditvi mislimo namesto vas, vi pa bodite popoln gostitelj!

  • Sestavljanje adreme

Dobro adremo oziroma seznam povabljenih potrebujete za vzpostavitev stikov in odnosov z novinarji, za obveščanje medijev o želenih temah in za ciljno targetiranje določenega občinstva. Potrebujete jih za posredovanje sporočil za javnost in vabil na različne dogodke. Zato je ažuriran seznam povabljenih, ki vsebuje vse natančne podatke, ključnega pomena, saj vam omogoča hitro in učinkovito komuniciranje z vašim ciljnim občinstvom.

  • Kako začeti z organizacijo?

Želite organizirati koncert, konferenco, seminar, simpozij, kongres ali drugo prireditev, pa nimate časa oziroma ne veste, kako? Obrnite se na našo ekipo, ki vam bo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami pomagala ali organizirala prireditev namesto vas od začetka do konca.