Spektakel v polnih Stožicah

V petek, 2. marca 2018, so Stožice pokale po šivih zaradi že tradicionalnega Aktualovega dneva žena, ki je bil zopet razprodan v le nekaj dneh. Odvil se je nepozaben žur z dobro energijo, odličnimi glasbenimi točkami ter številnimi presenečenji.
Še pred uradnim začetkom so za ogrevanje ozračja v predprostoru poskrbele Aktualove mornarke in mornarji, ki so se z obiskovalci družili med celotnim dogodkom, ter nepogrešljiva Anita Gošte in Dean on the Mike iz Aktualove Galame. Ob osmih se je dogajanje preselilo v areno in voditelja Klemen Bunderla in Jure Ličen sta koncertni oder po uvodnem nagovoru prepustila glasbenikom: obiskovalce so najprej razgreli Srebrna krila in Vlado Kalember, Boris Novković, Učiteljice ter Lana Jurčević. Srebrna krila in Vlado Kalember so v svoje vrste za tri skladbe, največje uspešnice Novih fosilov, povabili pevko Nušo Derenda, Lana pa je uspešnico Prava ljubav odpela z voditeljem Klemnom Bunderlo, s katerim sta se na odru odlično ujela. Za vzdihe s tribun je bila zaslužna plesna skupina Empreus z vročo plesno točko za žensko in moško občinstvo, večer pa sta zaključili skupini Pop Design in Parni Valjak.
Skupaj s prvovrstnimi nastopajočimi ter najboljšimi poslušalci Radia Aktual nam je zopet uspelo ustvariti bombastično vzdušje in resnično nepozaben dogodek.

Več fotografij najdete tukaj.

Posted in: