• video

V središču svetovnega dogajanja

21. decembra ob natanko 21. uri in 21 minut se je v VIP steklenem salonu v Centru Stožice v Ljubljani pričela SVETovna VIP zabava, ena najtežje pričakovanih prednovoletnih zabav, ki je Ljubljano postavila v središče svetovnega dogajanja. Na nepozabno popotovanje po deželah sveta so obiskovalce popeljali Klemen Bunderla, Evgen Ban in Primož Siter, priljubljeni voditelji Radia Aktual, v središču svetovnega dogajanja pa so bile ta večer vrhunske plesalke Nadiya Dance Gorup z Nadiyo Bychkovo na čelu, ki so obiskovalce osupnile z dovršenim plesnim spektaklom Birds of Paradise.

Pričelo se je spektakularno, z ognjem in laserji, v znamenju glamurja in večernih toalet. Med najbolj osupljivimi trenutki večera so bili zagotovo nastopi najbolj znanih slovenskih akrobatov Filipa in Blaža iz F&B Acrobatics. Dogajanje so še dodatno popestrili glasbeni gostje presenečenja – med nastopajočimi sta bila tudi Jan Plestenjak in Jana Šušteršič, zmagovalka šova Slovenija ima talent.

Pred pričetkom zabave so se znani in slavni v spremstvu fotografskih bliskavic sprehodili po rdeči preprogi. V nadaljevanju večera so se zvrstile tudi modne revije vrhunskih kreacij z atraktivnimi manekenkami, ki so predstavile modne trende najbolj priznanih slovenskih blagovnih znamk – Maje Ferme, Lisce in Eber.

SVETovna VIP zabava je potekala pod okriljem časopisa Svet24 in v organizaciji skupine medijev Media24.

Več fotografij s SVETovne VIP zabave si lahko ogledate na Facebook strani event24.si

Posted in: